Antal biler dekoreret

720 stk

Fuldt indpakkede biler

150 +

Glade kunder til samlingen

2000 +

Antal år i branchen

20 år

Om os

Liga Sign & Wrapping ApS er en ung, dynamisk virksomhed med speciale inden for skiltning og autodekoration. Vores udgangspunkt er altid kundens behov og ønsker, og det er vores klare overbevisning, at det bedste resultat opnås gennem en åben og personlig dialog.

 

Vi elsker udfordringer, ligesom vi glædeligt tager imod traditionelle opgaver. Ønsker I hjælp til et specialprojekt, har vi en kreativ og kvalitetsbevidst indgangsvinkel, hvad angår både skilte og autodekorationer.

 

I er altid velkomne til at kigge ind forbi vores værksted i Håndværkerbyen 22 i Greve, hvor vi står klar til en uforpligtende snak om jeres muligheder over en varm kop kaffe. Med vores 440 kvm store værksted er vi behjælpelige med enhver opgave.

 

Hos os er den personlige kontakt vigtig. Vi vil gerne understrege, at en aftale med Liga Sign & Wrapping foregår i en uformel tone med plads til et fleksibelt samarbejde.


Søger I en troværdig samarbejdspartner til jeres næste skilteprojekt eller autodekoration, ser vi frem til at høre fra jer.

 

Vi kan kontaktes på tlf. 30 114 114 eller på e-mail kontakt@ligasign.dk.

Top