Antal biler dekoreret

720 stk

Fuldt indpakkede biler

150 +

Glade kunder til samlingen

2000 +

Antal år i branchen

20 år

Stenslagsfolie

Vi udfører også indpakning i stenslagsfolie til bl.a biler, lastbiler, busser og andre køretøjer. Et køretøjs front er meget udsat for stenslag, og specielt på køretøjers frontkofanger og motorhjelm ser vi mange stenslag, udover de klassiske stenslag i forruder, som de fleste bilister eller chauffører kender til. Stenslag er den primære grund til at indpakke sit køretøj i stenslagsfolie, idet den beskytter og forebygger skader forårsaget af småsten eller andre objekter, der kan ridse og slå små huller i bilen.

 

Med stenslagsfolie kan du undgå stenslag og skrammer

Stenslagsfolie er transparent og kan derfor ikke ses efter montering, dvs. at din bil ikke får et helt nyt look – den bliver udelukkende mere modstandsdygtig overfor stenslag og andre skrammer, der oftest kommer med tiden. Derudover skal man som bilejer eller chauffør heller ikke tage specielle hensyn, når man vasker eller vokser bilen, lastvognen eller bussen efterfølgende.

 

Kvalitetsbevidst stenslagsfoliering

Hos LIGA Sign & Wrapping anvender vi kun folie af højeste kvalitet. Ofte kan man få billige alternativer på internettet, men de lever ikke op til en ordentlig foliering i hverken holdbarhed eller beskyttelse af bilen. Samtidig bruger vi det korrekte værktøj til både at montere og afmontere stenslagsfolie og andre indpakninger.

Vi samarbejder med stenslagsfolie.dk. Besøg dem for at læse mere.

 

Certificeret montører

Vi er certificeret montører, så hvis du vil have beskyttet dit køretøj med en stenslagsfolie, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan besøge vores værksted i Greve. Ring på 30 114 144 eller skriv på kontakt@ligasign.dk for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. 

 

 Se et udvalg af vores stenslagsfolie her.

 

 

Top