Paint protection holder din bil fri for ridser og holder gensalgsværdien oppe | Liga Sign & Wrapping Aps
Har du spørgsmål? Ring på 30 114 114 Kontakt os Læs mere om os

Paint protection holder din bil fri for ridser og holder gensalgsværdien oppe

Den første ridse i lakken er altid den værste!

Det kan du undgå med vores selvhelende beskyttelses folie fra Llumar. Standard med 5 års produkt garanti, og Platinium med hele 10 års produkt garanti, som dækker misfarvning, gulning samt revner i folien. Efter montering af folien, kan du behandle din bil ligesom du plejer.
Folien er så klar og matcher din bils lak, at den stort set er usynlig. Folien fås både i blank og mat

Vi udfører også indpakning i stenslagsfolie til bl.a biler, lastbiler, busser og andre køretøjer. Et køretøjs front er meget udsat for stenslag, og specielt på køretøjers frontkofanger og motorhjelm ser vi mange stenslag, udover de klassiske stenslag i forruder, som de fleste bilister eller chauffører kender til. Stenslag er den primære grund til at indpakke sit køretøj i stenslagsfolie, idet den beskytter og forebygger skader forårsaget af småsten eller andre objekter, der kan ridse og slå små huller i bilen.

Med stenslagsfolie kan du undgå stenslag og skrammer

Stenslagsfolie er transparent og kan derfor ikke ses efter montering, dvs. at din bil ikke får et helt nyt look – den bliver udelukkende mere modstandsdygtig overfor stenslag og andre skrammer, der oftest kommer med tiden. Derudover skal man som bilejer eller chauffør heller ikke tage specielle hensyn, når man vasker eller vokser bilen, lastvognen eller bussen efterfølgende.

Kvalitetsbevidst stenslagsfoliering

Hos LIGA Sign & Wrapping anvender vi kun folie af højeste kvalitet. Ofte kan man få billige alternativer på internettet, men de lever ikke op til en ordentlig foliering i hverken holdbarhed eller beskyttelse af bilen. Samtidig bruger vi det korrekte værktøj til både at montere og afmontere stenslagsfolie og andre indpakninger.

Vi samarbejder med stenslagsfolie.dk. Besøg dem for at læse mere.

Certificeret montører

Vi er certificeret montører, så hvis du vil have beskyttet dit køretøj med en stenslagsfolie, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan besøge vores værksted i Greve. Ring på 30 114 114 eller skriv på kontakt@ligasign.dk for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Se et udvalg af vores stenslagsfolie her.

Pris på stenslagsfolie

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png pdf doc docx

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:07.30 - 15.30
Fre:07.30 - 15.00
Lør - søn:lukket