Hvad kan vi hjælpe med?

30 114 114

Kontakt osLæs mere om os

Bildekoration

Bildekoration er en specialisering hos Liga Sign & Wrapping ApS, vi tilbyder dekorationer til biler, varebiler, lastbiler, trailere, busser, både og meget mere i Greve, København, Roskilde og Frederikssund omegn. Alt fra oplysning af virksomhedsnavn- eller logo og CVR-nr., der indfrier gældende lovkrav til større og mere komplicerede specialopgaver efter jeres ønsker.

Det hele handler om at finde en løsning, der indfrier kundernes forventninger. Med udgangspunkt i jeres præferencer, udfører vi en fleksibel og unik dekoration af jeres bil, varebil, lastbil, trailer, bus, båd mm.

Kun fantasien sætter grænser

Ønsker I en bildekoration, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Mens nogle medbringer eget logo, er der lige så tit kunder uden hverken logo, slogans mm., der ønsker hjælp til designet. Vi hjælper gerne med design af logo, slogans, farvevalg mm. I tæt samarbejde med kunden finder vi frem til netop den løsning, der passer til dig.

En bildekoration efter dine ønsker og behov

Vi sender typisk 2-3 layout forslag til, hvordan jeres budskab kan gøres dekorativt, iøjnefaldende og virker professionelt. Når kunden har godkendt designet, producerer vi folien, der efterfølgende bliver monteret på bilen på en dag, der passer begge parter. Bildekoration er en effektiv og billig reklameform, der kan profilere virksomheden døgnet rundt, hele året. En flot og unik dekoration kan skille sig ud i gadebilledet og skabe opmærksomhed hos mange potentielle kunder.

Hvorfor få foretaget en bildekoration?

Der er flere gode grunde til at investere i en bildekoration. Virksomheden fremstår mere professionel, og reklamen er billigere og mere effektiv end f.eks. radioreklame eller avisannoncer mm. Denne form for reklame er samtidigt kun et éngangsbeløb, og her er der mulighed for profilering 24 timer i døgnet, 365 dage om året. En flot og anderledes dekoration, der skiller sig ud i gadebilledet, ses og huskes af mange.

Har I spørgsmål til vores bildekorationer?

Har du spørgsmål vedrørende vores bildekorationer? Så er du altid velkommen til at kontakte os enten via telefon på 30 114 114 eller via e-mail på kontakt@ligasign.dk. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og give dig mere information om vores bildekorationer.

Derudover kan du også tage et kig på vores tidligere opgaver i vores galleri her på hjemmesiden. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige bildekorationer, som passer til enhver smag og stil.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at vælge den perfekte bildekoration!

Se et udvalg af vores bildekorationer her.

Har du spørgsmål?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:08.00 - 16.00
Fre:08.00 - 15.30
Lør - søn:lukket