Hvad kan vi hjælpe med?

30 114 114

Kontakt osLæs mere om os

Bilreklame

Vi tilbyder bilreklame til biler, varevogne, busser og meget mere. Vi er beliggende i Greve, men har hjulpet kunder fra hele København til Roskilde og Frederikssund. Ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få maksimal synlighed med en iøjnefaldende bilreklame

En bilreklame er en yderst effektiv måde at markedsføre din virksomhed på. Ved at vælge det rigtige design til din bil, varevogn, lastbil, trailer eller bus, kan du skabe opmærksomhed omkring din virksomhed i trafikken og i lokalsamfundet.

Vi anbefaler at vælge en iøjnefaldende bilreklame frem for en med for meget tekst. Et enkelt, tydeligt budskab i et stilrent design kan have større effekt end en uoverskuelig og rodet reklame. Hos os tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og behov og skaber den bedst mulige løsning for din virksomhed.

Vi hjælper med at designe den perfekte bilreklame

Hvis du har brug for hjælp til at designe din bilreklame, er vi den rette samarbejdspartner for dig. Med vores mange års erfaring og en kreativ tilgang til opgaven, udvikler vi en bilreklame, der matcher din virksomheds profil og budskab. Vi tror på, at en synlig reklame på bilen med klare budskaber og billeder kan øge synligheden og salget for din virksomhed.

Hvis du allerede har et design på plads, hjælper vi gerne med at få det trykt og monteret på din bil eller vogn.

Fordele ved vores bilreklameløsning

Der er mange fordele ved at vælge vores bilreklameløsning. Først og fremmest vil du få en unik og kreativ løsning, der er designet specielt til din virksomhed og dit brand. Du vil også få en effektiv reklamekampagne på hjul, der kan nå ud til en stor målgruppe og øge din synlighed og kendskab.

Vores løsning er også meget omkostningseffektiv, da det er en engangsinvestering, der kan give dig langvarige resultater. Du vil også få en reklameløsning, der kan tilpasses efter dine behov og ønsker, og som kan opdateres eller udskiftes efter behov.

Få reklame på din bil i dag

Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at montere en reklame på din bil, er du velkommen til at kontakte os på telefon 30 114 114 eller på e-mail kontakt@ligasign.dk. Vi har stor erfaring med at skabe bilreklamer, der fanger opmærksomhed og skaber synlighed for din virksomhed. Besøg vores hjemmeside for at se et udvalg af vores tidligere arbejde, og lad os hjælpe dig med at skabe en bilreklame, der sætter din virksomhed på kortet.

Se et udvalg af vores print/design her.

Har du spørgsmål?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:08.00 - 16.00
Fre:08.00 - 15.30
Lør - søn:lukket