Hvad kan vi hjælpe med?

30 114 114

Kontakt osLæs mere om os

Skiltning i alle størrelser, former og farver

Der er mange forskellige muligheder hvad angår skiltning. Hos Liga Sign & Wrapping ApS kan vi hjælpe med skilte i alle størrelser, typer, materialer og farvekombinationer. Vores arbejde omfatter både indendørs og udendørs løsninger, og vi leverer bl.a.:

  • Facadeskilte
  • Pyloner, skiltestandere og udhængsskilte
  • Informationstavler
  • Personnavneskilte til butikker

Vi kan tilbyde skiltning, der både er beregnet til at hænge fra loftet, hænge på vægge, stå på jorden eller eksponeres på en helt fjerde måde.

Holdbare og kvalitetsbevidste løsninger

Det er af afgørende betydning for os, at skiltning fra Liga Sign & Wrapping ApS altid er af høj professionel kvalitet og holdbarhed. Uanset om I skal bruge et enkelt informations-skilt til jeres virksomhed eller en større facade-løsning, så lægger vi stor vægt på at arbejde effektivt og med fokus på kvalitet - og ingen opgave er for stor eller lille for os.

Special skiltning

Hvis I har en specialopgave, så ser vi frem til at høre fra jer. Vi vil tage udgangspunkt i jeres behov og udarbejde en løsning, der passer til det ønskede formål samt omgivelserne, hvor skiltningen skal placeres.

Udover at udføre selve arbejdet, har vi også stor erfaring med design af skilte. Hvis I endnu ikke har besluttet jer for et bestemt design, farvekode eller størrelse, står vores professionelle medarbejdere klar til at give jer rådgivning og hjælp til at finde den bedste løsning for jeres skiltning. Vi er her for at sikre, at I får den bedste kvalitet og det bedste resultat, der passer til jeres behov.

Hør mere om vores arbejde med skiltning?

Vi har værksted i Greve, og udover nærområdet omkring København, Roskilde og Frederikssund, leverer vi også alt i skiltning til resten af landet. I er velkomne til at kontakte os på 30 114 114 eller på kontakt@ligasign.dk for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Se et udvalg af vores skiltning her.

Har du spørgsmål?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:08.00 - 16.00
Fre:08.00 - 15.30
Lør - søn:lukket