Bilindpakning & car wrapping → 20 års erfaring → Nyt look til bilen

Hvad kan vi hjælpe med?

30 114 114

Kontakt osLæs mere om os

Bilindpakning til fornuftige priser

Skal bilen eller vognen pakkes ind? Så er LIGA Sign & Wrapping specialister i bilindpakning. Med over 20 års erfaring er du og din bil i trygge hænder hos os, da vi er eksperter i car wrapping. 

Vi ved, at kunderne stiller store krav, og derfor bruger vi kun de bedste folier og materialer. Vi holder os hele tiden opdateret på hvad der rør sig i branchen om indpakning af bil, og prøver at holde fingeren på pulsen, så vi kan tilbyde vores kunder markedets bedste løsninger indenfor car wrapping og bilindpakning.

Se et udpluk af vores indpakninger her.

 Giv din bil et nyt look

Vi tilbyder mange muligheder når det kommer til indpakning af bil. Der findes et hav af forskellige farver, mønstre og designs, og der er derfor stor mulighed for at give bilen et helt nyt look eller personliggøre den efter eget ønske. Vores bilindpakning i folie foretages på såvel nye som gamle biler.

Vi hjælper både private og erhvervsdrivende med et nyt billook.

 Hurtig og effektiv indpakning af bil

Vores kendetegn er, at vores bilindpakning foretages grundigt med sans for de helt små detaljer. På samme tid stræber vi efter at arbejde hurtigt og effektivt, så du ikke skal undvære bilen i unødvendigt lang tid. Alle opgaver bliver klaret med samme engagement uanset opgavens omfang, og du kommer under alle omstændigheder ud at køre i en bil med et nyt og friskt pust.

Bilen skal leveres renvasket uden voks dagen inden montagen. For at give den nye indpakning de bedste betingelser, så anbefaler vi, at bilen står inden døre den efterfølgende nat.

 Giv din bil en fornyelse i dag

Vi er placeret i Greve, og herfra har vi hjulpet kunder helt fra Amager i København til Roskilde og Frederikssund, så uanset hvor du er fra, så kan vi leverer en kvalitets bilindpakning.

Har du spørgsmål til vores service eller ønsker et uforpligtende tilbud, så ring på telefon 30 114 114 eller send en mail til kontakt@ligesign.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Pris på indpakninger

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:07.30 - 15.30
Fre:07.30 - 15.00
Lør - søn:lukket