Hvad kan vi hjælpe med?

30 114 114

Kontakt osLæs mere om os

Stenslagsfolie der holder bilen fri for ridser

Hos LIGA Sign & Wrapping anvender vi kun stenslagsfolie af højeste kvalitet. Ofte kan man få billige alternativer på internettet, men de lever ikke op til en ordentlig foliering i hverken holdbarhed eller beskyttelse af bilen. Samtidig bruger vi det korrekte værktøj til både at montere og afmontere stenslagsfolie og andre bilindpakninger.

Ved brug af stenslagsfolie undgår du ridser i lakken og holder derfor også gensalgsværdien oppe.

Få en effektiv stenslagsbeskyttelse fra Llumar. Den første ridse i lakken er altid den værste!

Stenslagsfolie med op til 10 års produkt garanti

Undgå ridser i lakken med vores selvhelende beskyttelses folie fra Llumar. Standard med 5 års produkt garanti, og Platinium med hele 10 års produkt garanti, som dækker misfarvning, gulning samt revner i folien. Efter montering af stenslagsfolien, kan du behandle din bil ligesom du plejer.

Folien er så klar og matcher din bils lak, at den stort set er usynlig. Folien fås både i blank og mat.

6 gode egenskaber ved stenslagsfolie fra Llumar
 

Ingen slid i lakken
Lakken holder sig pæn og har en forlænget holdbarhed med den selvhelende og helt igennem unikke folie mod stenslag.

Undgå ridser og slag
Perfekt til at undgå almindeligt slid i lakken som er uundgåeligt uden en stenslagsfolie. Få en bil der altid ser ud som ny.

Finish der matcher din bil
Uanset hvordan din lakering ser ud så vil stenslagsfolien matche dens finish. Med en helt gennemsigtig overflade i blank eller mat er der noget som passer til enhver bil.

Øget rustbeskyttelse
Stenslagsfolien kan klare alt vind og vejr, og beskytter overfladen mod fugt og derfor også mod dannelse af rust.

Lang produktgaranti
Llumar Paintprotection er et kvalitetprodukt og derfor får du også 5 eller 10 års produkt garanti alt efter hvilken stenslagsfolie du vælger.

Beskytter imod misfarvninger
Det er helt normalt at ens køretøj får misfarvninger fra olie, tjære, asfalt, udsmattede insekter mv. Men med Llumar Paintprotection undgår du diverse misfarvninger, og din bil fremstår altid helt ny.

Hvorfor er det godt at vælge stenslagsfolie

Der er mange gode grunde til at vælge at beskytte bilens lakering med en stenslagsbeskyttende folie. Hvis du ønsker at passe godt på dine køretøjer så er stenslagsfolie ideel til dig. Folien er ikke begrænset til et specielt formål eller branche, men kan bruges af alle, private såvel som firmaer.

Der er flere gode grunde til at vælge en kvalitets stenslagsfolie fra Llumar Paintprotection.

  • Til dig der ønsker at beskytte din bils lakering så godt som muligt. Stenslagsfolien beskytter imod ridser og skader.
  • Når du skal sælge bilen videre, vil folien have beskyttet lakken så den fremstår helt pæn og bilen derfor være mere værd og lettere at sælge.
  • I tilfælde af du har en leaset bil kan du minimere efterregningen ved at undgå en udgift til lak reparationer
  • Firmabil fungere som et kørende visitkort, derfor vil en flot og velholdt firmabil give et god indtryk af dit firma overfor potientelle kunder. Hold din firmabil pæn med stenslagsbeskyttelse.
  • Har du en udstillingsbil, så kender du alt til at der kan komme ridser efter at folk rør ved bilen. Dette kan du undgå med en stenslagsfolie da du på den måde giver bilen den bedste beskyttelse, og du behøver derfor ikke længere bekymre dig når nysgerrig folk bevæger sig for tæt op af bilen.
  • Du får et kvalitetsprodukt med mange års produkt garanti. Få 5 eller 10 års produkt garanti alt efter om du vælger den almindelige eller platinium stenslagsfolie fra Llumar Paintprotection.

Kvalitetsbevidst stenslagsbeskyttelse
- Til næsten alle køretøjer

Vi udfører også indpakning i stenslagsfolie til bl.a biler, lastbiler, busser og andre køretøjer. Et køretøjs front er meget udsat for stenslag, og specielt på køretøjers frontkofanger og motorhjelm ser vi mange stenslag, udover de klassiske stenslag i forruder, som de fleste bilister eller chauffører kender til. 

Stenslag er den primære grund til at indpakke sit køretøj i stenslagsfolie, idet den beskytter og forebygger skader forårsaget af småsten eller andre objekter, der kan ridse og slå små huller i bilen.

Få et tilbud på stenslagsfolie inkl. montering

Med stenslagsfolie kan du undgå stenslag og skrammer

Stenslagsfolie er transparent og kan derfor ikke ses efter montering, dvs. at din bil ikke får et helt nyt look – den bliver udelukkende mere modstandsdygtig overfor stenslag og andre skrammer, der oftest kommer med tiden. Derudover skal man som bilejer eller chauffør heller ikke tage specielle hensyn, når man vasker eller vokser bilen, lastvognen eller bussen efterfølgende.

Få et tilbud på folie mod stenslag

Vi er certificeret montører, så hvis du vil have beskyttet dit køretøj med en stenslagsfolie, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan besøge vores værksted i Greve. Ring på 30 114 114 eller skriv på kontakt@ligasign.dk for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Vi samarbejder med stenslagsfolie.dk. Besøg dem for at læse mere om stenslagsbeskyttelse fra Llumar.

 

Pris på stenslagsfolie

Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:08.00 - 16.00
Fre:08.00 - 15.30
Lør - søn:lukket