Reklameartikler

Hos Liga Sign & Wrapping ApS er vi stolte af at tilbyde et bredt udvalg af reklameartikler og andre produkter, der kan hjælpe med at øge synligheden af dit firma og brand. Vi forstår vigtigheden af at have den rette reklameartikel, der kan tiltrække opmærksomhed og markedsføre dit firma på en effektiv og billig måde.

Vi er beliggende i Greve, men har hjulpet kunder fra hele København til Roskilde og Frederikssund med diverse reklameartikler.

Vores udvalg af mulige reklameartikler er bredt. Vi har derfor tilføjet en liste herunder af opgaver vi typisk arbejder med i denne sammenhæng:

  • Kuglepenne / Skriveredskaber / Post-It blokke med eget tryk
  • Lightere
  • Keyhangers / Kuffertbælte
  • Drikkedunke
  • Halsedisser / Sportsveste
  • Søde sager: Bolsjer, vingummi, lakrids, tyggegummi (poser, æsker, bøtter)
  • Logovand, nødder og chips
  • Golftilbehør
  • Tøj fra ID Identity, til arbejds-, sports- eller hverdagsbrug

Reklameartikler - Kun fantasien sætter grænser

Hos Liga Sign & Wrapping ApS tror vi på, at kun fantasien sætter grænserne for, hvordan du kan bruge reklameartikler til at promovere dit firma. Derfor kan du altid kontakte os for at få hjælp og rådgivning til at designe de helt perfekte reklameartikler til dit firma.

Mens nogle medbringer eget logo, er der lige så tit kunder uden hverken logo, slogans mm., der ønsker hjælp til designet. Vi hjælper gerne med design af logo, slogans, farvevalg mm. I tæt samarbejde med kunden finder vi frem til netop den løsning, der passer til dig.

Vores grafiker står altid til rådighed

Vi sender typisk 2-3 layout forslag til, hvordan jeres budskab kan gøres dekorativt, iøjnefaldende og virker professionelt. Først efter endelig godkendelse af layout/design, producerer vi reklameartiklerne.

Vores dygtige grafikere står altid til rådighed for at hjælpe dig med at skabe den rette løsning, der passer til dit brand og dine behov.

En effektiv og billig reklameform

Reklameartikler er en effektiv og billig reklameform, som kan anvendes på mange måder. De kan bruges som gaver i forbindelse med højtider, som lidt lækkert på en messe eller konference, som præmier i forbindelse med firmakonkurrencer eller som den lille ting, der får andre til at huske dit firma. Reklameartikler kan også give dig synlighed på mange henseender og øge dit brands genkendelighed.

Har I spørgsmål angående reklameartikler?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille vores reklameartikler, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 114 114 eller på e-mail kontakt@ligasign.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit firma.

Har du spørgsmål?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:08.00 - 16.00
Fre:08.00 - 15.30
Lør - søn:lukket