Tryksager

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige tryksager der kan hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig. Vi er stolte af vores arbejde og gode relationer med vores kunder. Uanset om du har brug for visitkort til dit firma, postkort til en særlig lejlighed eller en brochure til at præsentere din virksomhed, så har vi dig dækket.

Vi er beliggende i Greve, men har hjulpet kunder fra hele København til Roskilde og Frederikssund med tryksager. Uanset hvor du befinder dig, kan vi levere en kvalitetsløsning til dig.

Vi forstår vigtigheden af at have professionelle tryksager, der viser din virksomhed eller dit event fra sin bedste side. Derfor sørger vi altid for at levere produkter i høj kvalitet, der opfylder dine specifikke krav og forventninger.

Vores team hjælper dig hele vejen

Hos Liga Sign & Wrapping ApS tror vi på, at et godt design er nøglen til at skille sig ud fra mængden. Vores dygtige grafiske designere vil derfor arbejde tæt sammen med dig for at skabe unikke og attraktive designs, der passer til din virksomhed eller dit event.

Har du allerede et design du er godt tilfreds med, hjælper vi også gerne med en simpel printeropgave.

Uanset om du har brug for et lille oplag eller en stor mængde tryksager, så kan vi håndtere det hele. Vi er kendt for vores hurtige og pålidelige service, og vi vil altid bestræbe os på at imødekomme dine behov og ønsker.

Få kvalitetsfulde tryksager i dag

Så hvis du har brug for professionelle og kvalitetsfulde tryksager, så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at få din virksomhed eller dit event til at skille sig ud fra mængden.

Du kan få fat på os enten via tlf. 30 114 114, e-mail kontakt@ligasign.dk eller gennem vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:08.00 - 16.00
Fre:08.00 - 15.30
Lør - søn:lukket