Skiltning i alle størrelser, former og farver | Liga Sign & Wrapping Aps

Hvad kan vi hjælpe med?

30 114 114

Kontakt osLæs mere om os

Skiltning i alle størrelser, former og farver

Der er mange forskellige muligheder hvad angår skiltning. Hos LIGA Sign & Wrapping ApS kan vi hjælpe med skilte i alle størrelser, typer, materialer og farvekombinationer. Vores arbejde omfatter både indendørs og udendørs løsninger, og vi leverer bl.a.:

  • Facadeskilte
  • Pyloner, skiltestandere og udhængsskilte
  • Informationstavler
  • Personnavneskilte til butikker

Vi kan tilbyde skiltning, der både er beregnet til at hænge fra loftet, hænge på vægge, stå på jorden eller eksponeres på en helt fjerde måde.

Holdbare og kvalitetsbevidste løsninger

Det er vigtigt for os, at skiltning fra LIGA Sign & Wrapping altid fremstår professionel og holdbar. Hvad enten I skal bruge et enkelt informationsskilt i virksomheden eller en større facedeløsning, arbejder vi effektivt og kvalitetsbevidst – og ingen opgave er for stor eller lille.

Special skiltning

Har I en specialopgave, ser vi også frem til jeres henvendelse. Med udgangspunkt i jeres behov udarbejder vi en løsning, der passer til formålet og de omgivelser, hvor eksponeringen skal finde sted.

Udover blot at udføre arbejdet, har vi også stor erfaring med design af skilte. Så hvis I ikke har lagt jer fast på et bestemt design, bestemte farvekoder eller størrelse, står vores professionelle medarbejdere klar til at rådgive jer til den rette løsning til jeres skiltning.

Spørgsmål til vores skilte?

Vi har værksted i Greve, og udover nærmområdet omkring København og Køge, leverer vi også alt i skiltning til resten af landet. I er velkomne til at kontakte os på 30 114 114 eller på kontakt@ligasign.dk for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Se et udvalg af vores skiltning her.

Har du spørgsmål?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:07.30 - 15.30
Fre:07.30 - 15.00
Lør - søn:lukket