Hvad kan vi hjælpe med?

30 114 114

Kontakt osLæs mere om os

Solfilm til alle typer biler og varevogne

Er du på udkig efter en måde at give din bil et mere eksklusivt udseende samtidig med at beskytte dig mod varme og blænding?

Hos Liga Sign & Wrapping ApS laver vi solfilm på alle bilmodeller i Greve omkring København, Roskilde og Frederikssund omegn. Det vigtige for os er, at resultatet lever op til jeres forventninger, og vi arbejder derfor målrettet mod at montere solfilmen på en grundig og kvalitetsbevidst måde.

Enhver rude indeholder desværre altid enkelte små prikker, som ikke kan undgås. Men vi sørger altid for, at der ikke er plamager af bobler eller hår og ridser under solfilmen.

Kvalitetsbevidst montering af solfilm

Vi forstår vigtigheden af at levere solfilm, der lever op til dine forventninger. Derfor arbejder vi målrettet og grundigt for at montere solfilmen, så du får et smukt resultat uden plamager af bobler eller ridser. Selvom små prikker desværre ikke kan undgås, er vores mål at give dig en problemfri og holdbar løsning.

Flere og flere får monteret solfilm

Der er en god grund til, at flere og flere henvender sig om solfilm til deres person- eller varebil. Vognen får et smart og mere eksklusivt udseende, og solfilmen giver samtidig en varmebeskyttende effekt.

Anvendelsesmuligheder er mange, og vi giver gerne vores bud på den bedste og mest optimale løsning. Uanset om du har spørgsmål om styling, solbeskyttelse, blændingsreduktion, varmeskjold eller glassikring, står vi til rådighed for at hjælpe dig. Vi arbejder altid ud fra dine behov og ønsker, og vi kan håndtere både traditionelle opgaver og mere komplekse projekter.

Har I spørgsmål til vores solfilm?

Har I spørgsmål eller er I interesseret i at høre mere, er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 30 114 114 eller på e-mail kontakt@ligasign.dk for mere information. I kan også benytte vores kontaktformular her på siden.

Vi arbejder altid med udgangspunkt i jeres behov og er behjælpelige på såvel traditionelle opgaver som mere komplicerede projekter.

Se et udvalg af vores solfilm her.

Har du spørgsmål?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:08.00 - 16.00
Fre:08.00 - 15.30
Lør - søn:lukket