Solfilm til alle typer biler og varevogne | Liga Sign & Wrapping Aps

Hvad kan vi hjælpe med?

30 114 114

Kontakt osLæs mere om os

Solfilm til alle typer biler og varevogne

Hos Liga Sign & Wrapping ApS laver vi solfilm på alle bilmodeller. Det vigtige for os er, at resultatet lever op til jeres forventninger, og vi arbejder derfor målrettet mod at montere solfilmen på en grundig og kvalitetsbevidst måde.

Enhver rude indeholder desværre altid enkelte små prikker, som ikke kan undgås. Men vi sørger altid for, at der ikke er plamager af bobler eller hår og ridser under solfilmen.

Flere og flere får monteret solfilm

Der er en god grund til, at flere og flere henvender sig om solfilm til deres person- eller varebil. Vognen får et smart og mere eksklusivt udseende, og solfilmen giver samtidig en varmebeskyttende effekt.

Anvendelsesmuligheder er mange, og vi giver gerne vores bud på den bedste og mest optimale løsning. Hvad enten jeres fokus er styling, solbeskyttelse, blændingsreduktion, varmeskjold eller glassikring, står vi til rådighed.

Har I spørgsmål til vores solfilm?

Så er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 30 114 114 eller på e-mail kontakt@ligasign.dk for mere information. Vi arbejder altid med udgangspunkt i jeres behov og er behjælpelige på såvel traditionelle opgaver som mere komplicerede projekter.

Se et udvalg af vores solfilm her.

Har du spørgsmål?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:07.30 - 15.30
Fre:07.30 - 15.00
Lør - søn:lukket