Speciale i bildekorationer | Liga Sign & Wrapping Aps

Hvad kan vi hjælpe med?

30 114 114

Kontakt osLæs mere om os

Speciale i bildekorationer

Hos Liga Sign & Wrapping har vi specialiseret os i bildekorationer i alle størrelser, farver og former. Alt fra oplysning af virksomhedsnavn- eller logo og CVR-nr., der indfrier gældende lovkrav til større og mere komplicerede specialopgaver efter jeres ønsker.

Det hele handler om at finde en løsning, der indfrier kundernes forventninger. Med udgangspunkt i jeres præferencer, udfører vi en fleksibel og unik dekoration af jeres bil, varebil, lastbil, trailer, bus, båd mm.

Kun fantasien sætter grænser

Ønsker I en bildekoration, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Mens nogle medbringer eget logo, er der lige så tit kunder uden hverken logo, slogans mm., der ønsker hjælp til designet.  Vi hjælper gerne med design af logo, slogans, farvevalg mm. I tæt samarbejde med kunden finder vi frem til netop den løsning, der passer til dig.

Vores grafiker står til rådighed

Vi sender typisk 2-3 layout forslag til, hvordan jeres budskab kan gøres dekorativt, iøjnefaldende og virker professionelt. Først efter endelig godkendelse af layout/design, producerer vi folien, som så efterfølgende bliver monteret en dag, der passer os begge.

En effektiv og billig reklameform

Der er flere gode grunde til at investere i en bildekoration. Virksomheden fremstår mere professionel, og reklamen er billigere og mere effektiv end f.eks. radioreklame eller avisannoncer mm. Denne form for reklame er samtidigt kun et éngangsbeløb, og her er der mulighed for profilering 24 timer i døgnet, 365 dage om året. En flot og anderledes dekoration der skiller sig ud i gadebilledet, ses og huskes af mange.

Har I spørgsmål til vores bildekorationer?

Så er I altid velkomne til at kontakte os på tlf. 30 114 114 eller på e-mail kontakt@ligasign.dk

Se et udvalg af vores bildekorationer her.

Har du spørgsmål?

Så udfyld kontaktformularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

Firmainfo

Liga Sign & Wrapping Aps
Håndværkerbyen 22, 2670 Greve
CVR: 36920750
Betingelser

Kontaktinfo

Tlf: 30 114 114
E-mail: kontakt@ligasign.dk

Åbningstider

Man - tors:07.30 - 15.30
Fre:07.30 - 15.00
Lør - søn:lukket